onsdag 23 februari 2011

Working

Imorse när ja skulle blivit avbytt så va de ingen som dök upp. Just denna person vet ja har varit sen mycke förut pga av bussar men när den sena personalen hann komma så tänkte vi att vi ringer väl in nån annan om vi inte får tag i honom. Ingen ville svara så tidigt på morgonen. Men till slut fick vi tag på honom. Ja va ju tyvärr tvungen o stanna kvar o se till så alla kom upp o fick mediciner. Den andra personalen är ganska ny o får ingen ge medicin än. Självklart vill ja ju inte bara lämna henne så ja hjälpte o "styrde" upp eller va man ska säga. Hem o äta lite, ut med plutten o stupa i säng. Ca 6timmar sömn fick ja och ja ska nog se till o hitta på lite grejer o göra för de kommer bli jobbigt annars. Ja kan nog slå vad om att ja inte får sova längre än till 10-11imorn för så brukar de va. Zumban är inställt på torsdag o de är väldigt synd för de såg ja fram emot.

Nåt ja inte ser fram emot är tandläkarn. Ja har inte varit sen 2006 och fick ja bestämma så skulle ja aldrig gå igen men ja misstänker hål. Har gjort de väldigt länge men ja vill verkligen inte gå och ja har inget nummer heller men Jonas skäller massa på mig. Typ hela familjen går till samma så dom har ju numret dit.
De är så jobbigt för dom gör de ju inte lättare för en o gå dit när man väl gör de så skrattar dom åt mig för att ja har fobi för dom. "Hahaha de är inget farligt o komma hit, vi är så snälla". Usch! Ja fick dricka nåt konstigt en gång för o lugna ner nerverna typ och så skulle man inte komma ihåg traumat efterråt. ELLER HUR!! JA VET JU VA VI GJORDE O DE VA BARA BULL SHIT!! de smaka skit äckligt o ja blev lite snurrig efterråt men de va ju inte värt de. Jonas kan bara helt plötsligt säga när vi ligger i soffan eller nåt.
Jonas med sin allvarliga röst: Angelica. . . . .Du ska till tandläkarn snart! De är inte bra o vänta om du har börjat känna besvär.
Jag svarar: skit på dig gubbstrutt, glöm de!! Ja har inget nummer dit o de är dyrt o de blir billigare o låta de va så får vi köpa en bra mixer sen när ja är tandlös istället.

Så låter mitt resonemang o de är ett ganska bra tycker ja. Ja kommer fasen ihåg när man tog posten när man va liten o skulle jämt sno mammas kuvert med reklam o fick syn på vykort med mitt namn på. Fatta direkt att de va tandläkarn o fick på en gång världens ångest. Nu vart de mycke gnäll igen men ja kan inte sluta tänka på att ja skulle ju egentligen behöva en tandläkartid. :s Dags o fixa lite!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar