tisdag 12 april 2011

Första skogsturen




Imorse gick vi en längre promenad o riktigt njöt. Detta kommer bli en härlig dag tänkte jag. De blev de ju också. De syns inte men fota ja mer mot solen så blev resten svart bara. Ingen super kamera direkt men men.
Inte många minuter hann gå på jobbet så klev den älskade solstrålen från en av mina tidigare arbetsplatser upp. Hon är ju bara för underbar o då fick plötsligt Angelica väldigt med energi. Vissa människor har bara den påverkan på mig and i love it! Vi hann ju inte prata så mycket men ja hoppas hon kommer fler ggr :D. Vi har pysslat hela dagen i butiken o de är kul. När ja kom hem tog jag o bulten första skogsturen. De blev inte långt eftersom vi hade medicin tiden o passa men en liten sväng ändå. De va skönt o vi gick o kolla hur de såg ut där vi lämnat mat till rådjuren i vintras. De fanns massa färskt bajs där så dom verkar hålla till där fortfarande.



De syns kanske inte men de är massa spår av mat där. Kul o gå o titta tyckte ja. Bulten verkade trivas o få springa lite fritt.




Helt plötsligt stanna han bara helt paralyserad, de kom två gubbar gående i ganska rask takt med riktning rakt in i skogen. De va lite obehagligt tyckte ja trots att vi inte va långt hemifrån.

Självklart börjar Angelica spekulera, hmm vad gör de där gubbarna i skogen. Har dom tröttnat på sina gamla fruar eller ska dom kanske bara fixa påskris. Något lurt va de med dom iallafall.

Kvällens schema är super enkelt, äta mat o ta de piano som Jonas säger. Alltså väldigt lungt. :D
Hej så länge


Härligt o bo nära skogen
- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar