söndag 20 februari 2011

Vilken dag

Idag har de verkligen varit full rulle hela dagen. Hade aldrig tid för rast o då är ja ganska dålig på att dricka så skallebang från lunch ungefär. Vi åkte o handlade när ja kom hem o de blev mer än tänkt så klart. Uuuusch!! Men men ursäkten är att ja ska jobba två nätter o vill inte dricka vatten o äta skorpor för o hålla mig vaken ;p. Idag fick ja tillaga lever för första gången och de va inte så roligt som ja trodde de skulle va. Ja kan fortfarande känna lukten av blod, bläää.. De misstänktes flunsan på jobbet också. Hoppas man slipper undan den. Jonas bestämde och lagade maten idag med lite hjälpa från mig så klart men han gjorde nästan allt själv. Kyckling wook gryta grej med nudlar till.



Det va ganska gått men huvudvärken gjorde mig illamående så ja har mest legat sen vi ätit o fick väl inte i mig så mycket heller egentligen.
Nu börjar ett favvoprogram 48hours. De är ett måste varje söndag kväll. Ett dokumentär program med verkliga brott o de är skit bra. Kan ja verkligen rekommendera.
Nu måste ja titta o hoppas skallebanget är borta innan ja ska sova.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar