onsdag 26 januari 2011

Onsdag idag va..

Ja har svårt o hålla koll på dagarna nu när de är lite lite jobb. Januari är ju den sämsta månaden men ja är nöjd ändå. Lite smått rastlös kan man bli ibland men ja har varit lite små hängig så de har varit skönt o ta de lungt. Börja ju träna förra veckan igen typ kanske inte.. :p
De blev två dagar sen har ja inte varit för att ja varit för trött, inte haft tid och världens träningsverk ju. Körde Bodypump på morgonen och step på eftermiddagen. Imorn blir de o testa på Zumba passet o step innan de. Kommer nog sova gott imorn kväll.

Imorn blir de vetrinären för att ta nya prover o se hur han ligger i medicin värdet och hur levern mår. Hoppas de ska gå bra. Tar med syster så hon får hålla honom när de rakar o sticker stakkarn. Ja blir så nervös av läkare o grejer o de känns lika jobbigt med vetrinären så de är skönt o ha med en som är lugn o som bulten känner sig trygg med. Bäst vore de om Jonas tog honom för då brukar han va som lugnast men han kan inte ta ledigt för de lilla. De går säkert bra :) tycker synd honom bara.

Nog med gnäll nu blir de o sova snart tror ja. :D



- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar